What to expect?

Dynamische voordrachten

"
Cut the small talk
"

Samenkomen, inspiratie opdoen, leren, beleven en bijgevolg helderder en bewuster worden. Dat is het doel van Apple for the Brain.

Cut the small talk en leer iets bij over thema’s die je nauw aan het hart liggen. Luister naar de inzichten, visie en expertise van boeiende en bevlogen sprekers over allerlei topics.

Denk aan maatschappelijk relevante onderwerpen, psychologie, filosofie, gezondheid, voeding, milieu, trends, reizen, wetenschap…

Sit down, relax en… word geprikkeld. De voordrachten van Apple for the Brain brengen je iets bij, ze maken je bewust om met nieuwe inzichten in het leven te staan.

Neem nooit het woord ‘lezing’ in de mond voor een Apple for the Brain event. Geen kleurloos seminarie of betuttelende soirée in een cultureel centrum, maar boeiende en interactieve presentaties die inspireren en beklijven. Verwacht ook een warm decor en een gezellige sfeer waar zielsverwantschap centraal staat.

Je komt samen in het Felix Pakhuis waar we je zullen spijzen met een lekkere en vooral gezonde en puur biologische walking dinner. Je geniet alvast van een drankje alvorens je je settelt. Achteraf keuvel je na met gelijkgestemden, terwijl je wederom geniet van een glas of twee, drie… En misschien ontdek je nog wel een boeiende fotograaf, schilder of ontwerper of laat je je helemaal meeslepen door een muzikaal talent. Omdat kunstenaars vaak dingen aanvoelen die de rest van de wereld (nog) niet ziet, wil Apple for the Brain jonge visionairs en creatievelingen een forum geven. Je zal sowieso geïnspireerd en verrijkt huiswaarts keren!

Wanneer? 1 keer per maand, telkens op een dinsdag of een woensdag Check the calendar
Waar? Felix Pakhuis Antwerpen

Workshops

"
Knowledge is work in progress
"

Laat je onderdompelen in een thema dat je uitermate boeit, met mensen die, net als jij, hongerig zijn naar meer informatie over dat onderwerp. Laat je verwennen in een gezellig, warm kader met gezonde intermezzo’s en laat je voeden door zorgvuldig uitgezochte sprekers.

De onderwerpen zijn extreem veelzijdig: persoonlijke groei, psychologie, filosofie, gezondheid en spiritualiteit zijn thema’s die vaak aan bod zullen komen. Zulke workshops zijn er om te herbronnen en te heroriënteren. Het is tijd voor jezelf maken en bezinnen.

Maar ook een spoedcursus politiek, een workshop helder communiceren, glutenvrij koken of een wijndegustatie van natuurlijke wijnen zitten in het gamma van Apple for the Brain.

Waar? Boutique Barrique Brasschaat Of op locatie

Apple for the Brain

Apple for the Brain behandelt maatschappelijk relevante onderwerpen, filosofie, psychologie, milieu, trends, reizen, wetenschap…

Apple for the Body & Soul

Apple for the Body & Soul wijdt zich aan thema’s als gezondheid, voeding, persoonlijke groei, spiritualiteit en een holistische visie.

Apple for your Business

Apple for your Business verlost je van bedrijfsmoeheid, bedrijfshernia’s, bedrijfsdyslexie, bedrijfsburn-outs, bedrijfsblindheid, bedrijfsdoofheid, bedrijfsspasmen, bedrijfskilheid…

Trips & reizen

"
Adventures for your soul
"

Binnenkort zal Apple for the Brain ook trips en reizen organiseren.

Let's feed our minds!